Referenssit

Zeniitti Oy

ValueFrame ja TietoAkseli helpottamassa mainostoimiston arkea

Jyväskyläläisellä Mainostoimisto Zeniitillä on pitkä yhteinen historia sekä TietoAkselin että ValueFramen kanssa. Yritys on ollut perustamisvuodestaan 1993 asti nykyisen TietoAkselin, silloisen Tili- ja Toimistopalvelu Akselin Ky:n asiakkaana, ja tätä kautta syntyi myös linkki ValueFrameen. Kun vuonna 2001 Zeniitille tarjoutui mahdollisuus toimia juuri perustetun ValueFramen pilottiasiakkaana, ei yritys epäröinyt tarttua tilaisuuteen.

”Ennakkoluulottomuus on ollut aina yksi yrityksemme arvoista, ja olimmekin Jyväskylän seudulla ensimmäisiä toiminnanohjausratkaisua hyödyntäviä yrityksiä,” kertoo Zeniitin toimitusjohtaja Seppo Haimakainen. Zeniitti on tuonut käyttäjänäkemystä järjestelmän kehittämiseen ja ollut mukana myös ValueFramen visuaalisen ilmeen ja logon synnyttämisessä.

ValueFramella vahva rooli mainostoimiston arjen pyörittämisessä

Zeniitillä taka-ajatus toiminnanohjausjärjestelmän hankinnalle oli tarve lisääntyneiden projektimäärien järkevälle hallinnoinnille. ValueFramen tarjoamat työkalut sekä asiakkuudenhallintaan että projekti- ja työajanseurantaan ovat merkittävässä roolissa päivittäisessä työssä.

”Mainosalalla tyypillinen ajattelutapa on, että työajanseuranta tappaa luovuuden. Kaiken tekemisen pitäisi kuitenkin olla euroissa mitattavissa ollakseen kannattavaa,” Haimakainen pohtii.

”Työ mainostoimistossa on nopeatempoista, ja pitää sisällään paljon pieniä, lyhytkestoisia projekteja. Me esimerkiksi työstämme yli 900 projektia vuodessa. ValueFrame on työkalu, joka todella helpottaa jokapäiväistä tekemistä, ja kaikki tieto sekä asiakkaista että projekteista on keskitetty ja helposti löydettävissä. Elämme käytännössä ValueFramen kalenteriominaisuuden kautta”, Haimakainen naurahtaa.

TietoAkseli mahdollistaa keskittymisen oikeisiin asioihin

Zeniitin taloushallinto on ulkoistettu kokonaan TietoAkselille. Ero entiseen toimintamalliin, mm. laskutukseen Excelin avulla, on merkittävä. ”Ulkoistus muutti tilannetta oleellisesti, ja kassavirta on ollut ihan erilaisessa kunnossa tämän jälkeen. TietoAkselin ryhdikkäästi hoitama maksuliikenne takaa sen, että oma aikamme menee oikeaan työhön ja tekemiseen. Ulkoistamisen kustannuksetkin suhteessa sen tarjoamaan helpotukseen ovat kohdillaan,” Haimakainen toteaa.

Zeniitissä ollaan tyytyväisiä TietoAkselin ja tytäryhtiö ValueFramen yhteistyön toimivuuteen. ”Toiminnanohjausjärjestelmän integroituminen kirjanpitoon helpottaa asioita entisestään. Lisäksi meillä on ollut koko ajan vahva tunne siitä, että käyttäjän kokemusta ja kentän ääntä kuunnellaan”.

Zeniitin toimitusjohtaja Seppo Haimakainen arvioi yhteistyön ValueFramen ja TietoAkselin kanssa tikkataulun avulla
www.zeniitti.fi

Seppo Haimakainen
Seppo Haimakainen
Toimitusjohtaja

Haluatko lisätietoa?
Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssasi yrityksesi haasteista ja kehitystarpeista sekä
pohtimaan voisiko ValueFrame tarjota ratkaisun haasteisiisi:
Jukka Tavi
Jukka Tavi
Myyntipäällikkö, suurasiakkuudet

M: +358 50 577 7309

S: jukka.tavi@valueframe.com

Veli Hämäläinen
Veli Hämäläinen
Palvelupäällikkö

M: +358 50 544 7149

S: veli.hamalainen@valueframe.com

Jari Tapaninen
Jari Tapaninen
Palvelupäällikkö

M: +358 40 762 5606

S: jari.tapaninen@valueframe.com

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image