Tarina

Tarina

Toiminnanohjauksen pioneeri

ValueFrame Oy on asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen pioneeri Suomessa. Perustimme yrityksen marraskuussa 2001 huomattuamme, ettei markkinoilta löytynyt pienille ja keskisuurille asiantuntijapalveluyrityksille soveltuvaa toiminnanohjausta. Tarjolla oli kirjava joukko erilaisia CRM-ratkaisuja, projektinhallintaohjelmistoja, laskutusohjelmia, työajanseurantajärjestelmiä ja muita vastaavia, mutta ei selkeää kokonaisuutta, jossa nämä työkalut yhdistyvät. Me halusimme tarjota asiakkaillemme kaiken edellä mainitun ja paljon enemmän, mutta yhdessä paketissa.

Ratkaisumme eivät syntyneet vahingossa, vaan pitkäjänteisen tuotekehityksen tuloksena. ValueFrame-tuotteiden aihiona käytettiin Protacon Yhtiöiden oman toimintansa ohjaukseen kehittämää selainpohjaista järjestelmää. Eri toimialojen pilottiyritysten avulla kehitimme työkalun, joka soveltuu useille asiantuntijatoimialoille, ja joka voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Helppo ja turvallinen pilvipalvelu

Heti alusta alkaen yksi keskeisiä toimintamme perusperiaatteita on ollut toiminnanohjauksen tarjoaminen asiakkaillemme pilvipalveluna. Menestyvän yrityksen tulee keskittyä ydinosaamiseensa, ei tietojärjestelmien asentamiseen tai ylläpitoon. Pilvipalvelu tuo asiakkaillemme kaikki tarvittavat työkalut ilman asennuksia nopeasti ja tehokkaasti. Näin asiakkaamme saavuttavat mm. seuraavia hyötyjä:

  • Ei laitteistoinvestointeja
  • Alhainen käynnistyskustannus
  • Ennakoitava kuukausikustannus
  • Nopea käyttöönotto
  • Käyttö mahdollista mistä vain, milloin vain
  • Ei vaadi tietoteknistä osaamista
  • Tiedot turvassa varmuuskopioinnin ansiosta

Lue lisää palveluistamme täältä »

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo