Yritys

Miksi tehdä kaikki yksin, kun on hyviä kumppaneita?

Oma menestyksemme perustuu laajaan osaavien ja asiantuntevien kumppanien verkostoon. Keskeisiä kumppaneitamme löydät tältä sivulta.

Tikon
http://www.tikon.fi/

Tikon on markkinoiden tehokkain talousohjauksen tuotantoväline ja NetTikon kattaa yrityksen päivittäisessä työssään tarvitsemat välineet sähköisen talousprosessin hoitamiseen. Tikon Oy:n palveluksessa tekee työtä noin 50 taloushallinnon ja ohjelmistokehityksen ammattilaista Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä.

emaileri
http://www.emaileri.fi

emaileri on Websonic Oy:n kehittämä palvelu uutiskirjeviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. emailerilla luot ja ohjaat uutiskirjekampanjoita tehokkaasti ja vaivattomasti.

TietoAkseli
http://www.tietoakseli.fi/

TietoAkseli Oy tarjoaa kattavia talous- ja palkkahallinnon palveluita sekä konsultointia. TietoAkselilta saa myös monipuolisia yritystoiminnan ja taloushallinnon prosessien kehittämispalveluita. Palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiminnan erityispiirteet ja tarpeet huomioiden.

TIETO
http://www.tieto.com/

ValueFrame Oy:n ja Tieto Finland Oy:n tuottaman ValueFrame Laskuhotelli -verkkolaskupalvelun avulla asiakkaamme voivat lähettää ValueFrame-järjestelmästä automaattisesti laskut verkkolaskuina laskujen vastaanottajille.

Laskuhotellipalvelu perustuu Tiedon ValueFramen laskutusjärjestelmään. Tiedon Laskuhotellipalvelusta on valikoitu käyttöön ValueFramen asiakaskuntaa hyödyttävät keskeiset toiminnot. Palvelun käyttö on vaivatonta, ja sen avulla voidaan sähköistää koko laskutusprosessi.

Procountor
http://www.procountor.com/

Procountor Oy on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Procountor tarjoaa asiakkailleen pilvipalveluna toimivan taloushallinnon ohjelmiston ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella. Procountor-ohjelmistoa käyttää jo yli 12 000 yritystä ja 400 tilitoimistoa.

Protacon
http://www.protacon.com/

Protacon Solutions Oy:llä on pitkä kokemus vaativien ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä ja ICT-palveluiden tuottamisesta. Erityisenä vahvuutena ovat selainpohjaiset ohjelmistot, tietokantojen hyödyntäminen reaaliaikaisesti muuttuvissa palveluissa sekä sulautetut järjestelmät.

M-Files
http://www.m-files.com/en

M-Files Corporation kehittää helppokäyttöisiä dokumenttien hallintaohjelmistoja sekä M-Files Cloud Vault -pilvipalveluita, joiden avulla kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot pystyvät tehostamaan toimintansa tehokkuutta ja tuottavuutta huomattavasti. M-Filesia käyttää yli 15 000 asiakasyritystä noin 80 maassa. M-Files on saatavana 24 kielellä, ja sitä käyttäviä asiakkaita ovat esimerkiksi AstraZeneca, Parker Hannifin, EADS, FinnComm Airlines, BSA LifeStructures ja Thales.

Apix
http://www.apix.fi/

Apix Messaging Oy on sanomavälitysyhtiö, joka tarjoaa helppokäyttöisiä palveluja yritysten liiketoimintatransaktioiden, kuten laskujen hoitoon.

Odeco
http://www.odeco.fi/

Odeco Oy on liikkeenjohdon konsultointipalveluja organisaatioiden erilaisiin kehitysvaiheisiin ja -tarpeisiin tuottava asiantuntijayritys.

Odeco tarjoaa johtamis- ja esimiesvalmennuksia, työyhteisöjen kehittämishankkeita sekä rekrytointi- ja henkilöarviointipalveluita.

Koodiviidakko
http://www.viidakko.fi/

Koodiviidakko Oy on digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin sähköisiin työkaluihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Palvelemme laajaa asiakaskuntaamme oman viidakko-tuoteperheemme kautta. Meiltä löydätte modernit ratkaisut julkaisujärjestelmälle, verkkokaupalle, sähköiselle lehdelle ja sähköpostimarkkinointiin.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image