Yritys

Yritys

ValueFrame on pienten ja keskisuurten asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen pioneeri Suomessa. Tehtävämme on auttaa asiantuntijaa menestymään. Asiantuntijayrityksen menestys edellyttää tehokkaita tietojärjestelmiä, joiden avulla esim. asiakkuudenhallinta, projektinhallinta ja työajanseuranta on järjestetty tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Käyttäjälähtöinen toiminnanohjaus pilvipalveluna muuttaa yrityksen toiminnan paremmin hallittavaksi ja läpinäkyvämmäksi. Kaikki liiketoimintaan liittyvä informaatio on helposti hyödynnettävässä sähköisessä muodossa.

Tunnemme asiakkaamme tarpeet

ValueFramen asiantuntijoilla on monipuolinen pitkän linjan kokemus eri liiketoiminta-alueista sekä tehtävistä organisaatioissa. Tunnemme IT-alan kolmikirjaimiset lyhenteet kuten CRM, PSA, ERP tai SFA. Se ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös todellista käytännön osaamista ja näkemystä eri alojen erityispiirteistä. Ehkä siksi edellä mainittuja lyhenteitä käytetympiä termejä ValueFramelaisille ja kumppaneillemme ovat projekti, kohde, kustannusarvio, kustis, resursointi, työmääräarvio, projektikate ja keskituntihinta.

Niistä asiakkaammekin puhuvat.

Tutustu esitteeseemme:

ValueFrame Oy esite

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo