ValueFrame Start

valueframe-image
Pienen yrityksen toiminnanohjaukseen

ValueFrame Start on pienille yrityksille (enintään viisi käyttäjää) tarkoitettu edullinen toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmään kuuluu ValueFramen tärkeimmät ydintoiminnallisuudet, joilla hallitset yrityksesi liiketoimintaa. ValueFrame Startin voi saumattomasti laajentaa kokonaisvaltaisemmaksi ValueFrame-ratkaisuksi yrityksesi kasvun myötä.

Kaikki tuntikirjauksista laskutukseen

ValueFramen käyttö on yksinkertaista niin tietokoneen selaimella kuin mobiililaitteillakin. Tärkeimmät projektinhallintatyökalut ovat kaikki yhdessä järjestelmässä. Kirjaat tekemäsi työtunnit, matkat, kulut ja maksuerät projekteille ja laskutat projektit tehtyjen kirjausten perusteella. Näin töitä ei jää laskuttamatta, ja asiakaskannattavuus paranee. Ryhmäkalenteri pitää koko tiimin ajan tasalla tehtävistä, ja johdon raportit antavat kattavaa tietoa liiketoiminnan seurantaan.

Projektinhallintatyökalut yhdessä järjestelmässä

Tiedon etsimiseen ei kulu paljon aikaa, kun kaikki tieto on samassa paikassa.

Asiakaskannattavuuden paraneminen

Ajankäytön, projektien ja kulujen seuranta lisää laskutettavien töiden määrää ja auttaa hinnoittelemaan palveluita paremmin.

Edullinen ratkaisu pienille yrityksille

Kevyessä ratkaisussa myös kustannukset ovat kevyet. Maksat vain tarvitsemistasi työkaluista ja päivittäinen käyttö pysyy yksinkertaisena ja tarkoituksenmukaisena.

Pienen yrityksen kevyt projektinhallinta

Pienille yrityksille suunnattu kevyt ratkaisumme sisältää seuraavat työkalut:

ValueFrame Startia voi täydentää myös ValueFramen lisäominaisuuksilla. Verkkolasku-palvelun avulla muutat laskutuksesi kokonaan sähköiseksi. Voit myös synkronoida kalenterin ValueFramen ja mobiililaitteesi välillä. Useimmat taloushallinnon ohjelmistot voi integroida ValueFramen kanssa.

valueframe-image

Pienen yrityksen työajanseuranta

ValueFrame Start on oivallinen valinta pienelle asiantuntijayritykselle, joka haluaa kätevästi laskuttaa projektinsa ja seurata niiden kannattavuutta. Edullinen projektinhallinta on helposti laajennettavissa myöhemmin, kun kattavammalle ratkaisulle ilmenee tarvetta. Vuosien kokemuksen ja tuhansien asiakaskohtaamisten ansiosta ValueFrame yhdistää toimialasi vaatimukset, prosessit ja parhaat käytännöt yhdeksi selaimella käytettäväksi jatkuvaksi palveluksi.

ValueFrame Start on suunniteltu seuraaville toimialoille:

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image