Joukkoviestintä

Joukkoviestintä

ValueFramen joukkoviestintäominaisuus kattaa sekä sähköpostin että tekstiviestien lähetyksen. Voit luoda sähköposti- ja tekstiviestilistoja nopeasti ValueFramen kontaktirekisteristä eri hakuehtoja käyttäen.

Joukkoviestintää voidaan käyttää sekä markkinoinnin edistämiseksi että asiakastiedotteisiin. Asiakas- ja kontaktiluokitusten avulla joukkoviestintä on tehokasta, koska yksittäisiä kontakteja ei tarvitse hakea erikseen. Joukkotekstiviestejä voidaan hyödyntää esimerkiksi muistutuksena tilaisuuden alkamisesta.

Lähetetty tekstiviesti jää kontaktin tietoihin. Sähköpostit näkyvät kontaktin sekä asiakkaan yhteenvetonäkymässä. Myynnin on näin helppo tarkistaa, mistä asiakkaan kanssa on keskusteltu ja milloin. Tarjoukset voidaan myös lähettää suoraan ValueFramesta joukkosähköpostitoiminnolla.

Joukkoviestintätoiminnon avulla voidaan helpottaa asiakassuhteen hoitoa, koska lähetetyt sähköpostit jäävät järjestelmään eivätkä ole yksittäisen henkilön omassa sähköpostissa. Joukkoviestintä kattaa myös erilliset raportit, joista voidaan seurata, mitkä sähköpostit eivät ole menneet perille virheellisen osoitteen takia. Lisäksi voidaan tarkastella lähetettyjä joukkosähköposteja sekä –tekstiviestejä esimerkiksi aikarajauksella tai lähettäjän mukaan.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo