Johdon raportit

Johdon raportit

ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmässä on useita eri tarkoituksiin tehtyjä liiketoimintaraportteja. Raporttien data tulee suoraan järjestelmästä ja on siksi aina ajan tasalla. Raportit voi halutessaan myös ajaa Exceliin jatkokäsittelyä varten.

Tässä muutama esimerkki ValueFramen raporteista.

Projektien laskutusseuranta

Projektien laskutusseurantaraporttia hyödynnetään projektikannan laskutuksen seurantaan eli paljonko projekteissa on kaiken kaikkiaan laskutettavaa, paljonko jo on laskutettu ja paljonko vielä voidaan laskuttaa. Tällöin raportille kannattaa rajata vain aktiiviset projektit.

Raportilla vertaillaan myös laskutusta siihen, paljonko projekteista olisi voitu laskuttaa hinnastohinnoin. Tästä näkökulmasta voidaan tarkastella sekä aktiivisia että päättyneitä projekteja.

Projektien laskutusseuranta

 

Resursointien seurantaraportti

Resursointien seurantaraporttia käytetään projektien ja toimeksiantojen suunniteltujen työmäärien eli resursointien ja toteutumien seurantaan. Seurantaa voidaan tehdä myös asiakkaittain, liiketoiminta-alueittain tai henkilöittäin.

Raportti toimii riippumatta siitä, millä tavoin käyttäjä on tehnyt resursoinnit. ValueFramessa resursointeja voidaan tehdä valituille aikaväleille esimerkiksi projektin koontinäkymässä tai automaattisesti tehtäväperusteiden työmääräarvioiden perusteella.

Resursoinnin seurantaraportti

 

Tapahtumaraportti

ValueFramen tapahtumaraportti on yksityiskohtainen listaus tehdyistä tunneista ja matkalaskuista. Tapahtumaraportti voidaan ajaa henkilöittäin, projekteittain ja osaprojekteittain. Raportilla voidaan muokata esimerkiksi tuntikirjausten tuntimääriä, työvaiheita tai vaihtaa massana tuntikirjauksia osaprojektilta toiselle. Työntekijä voi tarkastaa omat tuntinsa ja korjata kirjauksia, ja esimies tai projektipäällikkö voi tarkastella alaisensa tai projektinsa tuntikirjauksia.

Tapahtumaraportti osaprojekteittain

 

Kannattavuusraportti ajanjaksoittain

ValueFramen kannattavuusraporttia hyödynnetään asiakkaiden, projektien ja projektipäälliköiden kannattavuuden seurannassa sekä eri liiketoiminta-alueiden kannattavuuden seurannassa. Raportti mahdollistaa kannattavuuden seurannan kehityksen kuukausitasolla tai vuodesta toiseen. Raportilla valitaan tunnusluku (esim. laskutus tai keskituntihinta) ja erittelytarkkuus (kuukausi tai vuosi) joita seurataan. Lukujen kehityksen saa myös havainnollisessa graafisessa esitysmuodossa.

Kannattavuusraportti ajanjaksoittain

 

Henkilöstön kannattavuus ajanjaksoittain

Raportin avulla voidaan tarkastella työntekijöiden tai tiimien/henkilöryhmien/kustannuspaikkojen kannattavuuden kehitystä kuukausitasolla tai vuodesta toiseen. Lisäksi raportilla voidaan analysoida työntekijän kannattamattomuuden syitä esimerkiksi tarkastelemalla työntekijän kannattavuutta asiakkaittain, projekteittain, osaprojekteittain. Raportilla valitaan tunnusluku (esim. tuotot ja keskituntihinta) ja erittelytarkkuus (kuukausi tai vuosi) joita seurataan. Lukujen kehityksen saa myös havainnollisessa graafisessa esitysmuodossa.

Henkilöstön kannattavuusraportti ajanjaksoittain

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo