Henkilöstörekisteri

Henkilöstörekisteri

ValueFramen henkilöstörekisteri listaa kaikki yrityksen aktiiviset ValueFrame-käyttäjät ja heidän yhteystietonsa. Listasta näkee myös, ketkä ovat kirjautuneena järjestelmään, ja järjestelmä kertoo, mikä kalenterivaraus heillä sillä hetkellä on. Rekisteri sisältää perustietojen lisäksi käyttäjän oikeuksista riippuen mm. työsuhdetiedot sekä henkilön resursoinnit.

Henkilöstörekisteri toimii myös palkanlaskijan työkaluna. Rekisteriin voidaan lisätä henkilön palkanlaskennassa käytettävät tiedot, kuten työaika sekä palkanlaskentaohjelmiston ID-numero. Mikäli henkilö vaihtaa työpaikkaa, hänet passivoidaan henkilöstörekisteristä, jolloin tiedot säilyvät ValueFramessa, mutta eivät näy puhelinluettelossa.

Henkilöstörekisteri näyttää yhteystiedot yhtiökohtaisesti, mikäli ValueFrameen on perustettu useampi yhtiö. Käsite useampi yhtiö voi olla eri yksikkö/yksikköjä tai useampi toisistaan erillään oleva yhtiö, joiden henkilöstö käyttää ValueFramea. Mikäli henkilöille on määritetty kustannuspaikat, voidaan tiedot hakea myös kustannuspaikkakohtaisesti. Henkilöt voidaan myös liittää erilaisiin henkilöryhmiin roolien mukaan. Henkilöryhmät näkyvät myös kalenterissa.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo