Toiminnanohjausjärjestelmä

valueframe-image
Pilvipalvelu toiminnan tehostamiseen ja kannattavuuden parantamiseen

ValueFrame PSA Pro toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa työkalut asiantuntijayrityksen päivittäiseen työhön ja johtamiseen. Pilvipalveluna tarjottu ERP kokoaa yhteen ratkaisuun kaiken yrityksen johtamiseen tarvittavan keskeisen tiedon. ValueFrame auttaa näkemään reaaliaikaisesti ajasta ja paikasta riippumatta, mitä organisaatiossa tapahtuu sekä miksi ja miten toimintaa tulee suunnata. ValueFrame PSA Pron keskeiset toiminnot on lyhyesti kuvattu alla olevassa kaaviossa:

Liidistä laskutukseen

ValueFrame PSA Pro kokoaa yhteen organisaation taloudellisen informaation, projektien- ja resurssienhallinnan, työajanseurannan sekä asiakkaisiin ja henkilöstöön liittyvät tiedot. Johdon raportoinnin avulla pystyt tekemään oikeita päätöksiä liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi. Liiketoiminta tehostuu yhdenmukaisten toimintatapojen ja sähköisten toimintaprosessien ansiosta.

Helppoa projektinhallintaa

ValueFramen avulla projektien perustaminen, resursointi ja hallinnointi sujuvat mutkattomasti ja saat läpinäkyvyyttä projektiliiketoimintaan. Työkalut helpottavat töiden tasaista jakamista ja projektien läpivientiä, ja projektin kokonaiskuvan hahmottaminen on helpompaa. Projektin yhteenvetonäkymä sisältää projektin olennaiset mittarit ja tunnusluvut sekä graafisen kuvauksen projektin tunti- ja talousseurannasta.

Tehoa myyntiin ja asiakkuudenhallintaan

ValueFramen asiakkuudenhallintajärjestelmässä näet esimerkiksi asiakkaan perustiedot, tarjoukset, tapahtumat ja sähköpostiviestit yhdellä silmäyksellä. Luot kätevästi erilaisia soittolistoja ja seuraat myynnin aktiviteetteja sekä tavoitteiden toteutumista. Ryhmäkalenteri toimii myös puhelimessasi. ValueFramen ansiosta pystyt näkemään vaivattomasti koko toimintaketjun asiakkaan perustamisesta aina laskulle asti.

Lisää laskutusta

ValueFramen laskutusohjelma nopeuttaa yrityksen laskutusta ja pienentää virheiden riskiä. Lisäksi kaikki laskutettavat tapahtumat tulee varmemmin laskutettua, ja projektien kannattavuus paranee. ValueFrame Verkkolasku -palvelu mahdollistaa laskujen automatisoidun lähetyksen ValueFrame-järjestelmästä laskujen vastaanottajille verkkolaskuna tai paperilaskuna, vastaanottajasta riippuen.

Työkalut tarpeesi mukaan

ValueFrame PSA Pro –toiminnanohjausjärjestelmä voidaan ottaa käyttöön pala kerrallaan, liiketoiminnan kannalta kriittiset välineet ensin ja lisävälineet myöhemmin. Käytön aloittaminen tapahtuu tyypillisesti muutamassa viikossa tilauksesta. Lisäpalveluiden avulla voidaan kattaa vaativankin käyttäjän kaikki keskeiset tarpeet.

ValueFrame PSA Pro –työkaluihin kuuluu mm.

 

valueframe-image

Toimialojen parhaat käytännöt

ValueFrame PSA Pro soveltuu niin pienille muutaman hengen yrityksille kuin useiden satojen asiantuntijoiden konserneille.

Vuosien kokemuksen ja tuhansien asiakaskohtaamisten ansiosta ValueFrame PSA Pro yhdistää toimialasi vaatimukset, prosessit ja parhaat käytännöt yhdeksi selaimella käytettäväksi jatkuvaksi palveluksi.

ValueFrame PSA Pro –toiminnanohjausjärjestelmä voidaan mukauttaa tilanteesi ja tarpeesi mukaisesti. Helppokäyttöisyyden varmistamiseksi kukin käyttäjä näkee vain hänelle tarpeelliset toiminnot. ValueFrame mahdollistaa myös integraation muihin keskeisiin välineisiin, kuten sähköpostiin ja useisiin erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin.

ValueFrame PSA Pro –toimialaratkaisut seuraaville aloille:

ValueFrame PSA Pro -esite

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image