Taloushallinnon integraatiot

Taloushallinnon integraatiot

Yli 90 prosenttia pienistä ja keskisuurista yrityksistä on ulkoistanut taloushallintonsa tilitoimistolle. Markkinoilla on tarjolla useita toimivia taloushallinto-ohjelmistoja. Siksi emme ole halunneet keksiä pyörää uusiksi, vaan olemme tehneet tietojen siirtämisen ValueFramesta taloushallintoon mahdollisimman helpoksi. ValueFrame toimii esijärjestelmänä taloushallinnolle mahdollistaen tiedonsiirron sähköisessä muodossa asiakkaan ensimmäisestä kontaktista aina tuloslaskelmaan asti. ValueFrameen on saatavilla erilaisia liittymiä mm. seuraaviin taloushallinto-ohjelmiin:

 

Visma Netvisor

Netvisor on taloushallinnon palvelu, jossa on kaikki, mitä taloushallinnon rutiinien automatisointiin tarvitsee. ValueFramen toteuttaman liittymän avulla ValueFramessa tehdyt projektit siirtyvät laskentakohteiksi Netvisoriin. Laskut voidaan siirtää Netvisorin tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan asiakastietoineen. Myös tunnit, matkat ja kulut siirtyvät Netvisoriin. Lisäksi ostolaskut on mahdollista tuoda ValueFrameen. Liittymä tukee myös myyntitilausten siirtoa.

procountor-logo

Procountor

Procountor on selainpohjainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Ohjelmalla on mahdollista hoitaa mm. kirjanpito, laskutus, reskontra, ostojen käsittely, palkanlaskenta sekä talouden seuranta. ValueFrame ja Procountor ovat yhdessä kehittäneet liittymän, jolla voidaan siirtää ValueFramesta Procountoriin projektit, laskut ja asiakkaat lähes reaaliaikaisesti. Palkanlaskentaa voidaan tehostaa matkalaskuliittymän avulla. Lisäksi Procountorista voidaan tuoda ValueFrameen projekteille kohdistetut ostolaskut projektiseurantaa varten.

 

Tikon ohjelmistot

ValueFrame tarjoaa kattavat liittymärajapinnat Tikon Ohjelmistoihin. Liittymien avulla voidaan siirtää mm. projektit, laskut ja asiakastiedot sähköisessä muodossa kirjanpitoon. Palkanlaskennan tehostamiseksi myös matkakulut ja tuntikirjaukset saadaan vietyä sähköisessä muodossa palkkaohjelmistoon. Tarvittaessa ValueFrameen voidaan myös tuoda projekteille kohdistettujen ostolaskujen tiedot.

 

Administer

Administer Oy on sähköisen taloushallinnon palveluntarjoaja ja taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Olemme toteuttaneet yhdessä Administerin kanssa liittymän, jolla voidaan siirtää projektit, laskut ja asiakastiedot lähes reaaliaikaisesti ValueFramesta Administerin eFina-järjestelmään. Lisäksi eFinasta voidaan tuoda projekteille kohdistetut ostolaskut ValueFrameen.

visma logo

Visma Fivaldi

ValueFramen toteuttaman liittymän avulla ValueFramessa tehdyt laskut voidaan siirtää Fivaldiin asiakastietoineen myyntitilauksiksi tai myyntireskontraan.

aditro

 

Aditro

Aditro Wintime, Personec W sekä Intime ovat Aditron kehittämiä taloushallinnon ohjelmistoja. ValueFrame tarjoaa kattavat liittymärajapinnat Aditron ohjelmistoihin. Liittymien avulla voidaan siirtää mm. projektit, laskut ja asiakastiedot sähköisessä muodossa kirjanpitoon. Palkanlaskennan tehostamiseksi myös matkakulut ja tuntikirjaukset saadaan vietyä sähköisessä muodossa palkkaohjelmistoon. Tarvittaessa ValueFrameen voidaan myös tuoda projekteille kohdistettujen ostolaskujen tiedot.

sonet

Sonet

Sonet on Suomessa laajasti käytetty nykyaikainen tietojärjestelmä (ERP), joka soveltuu yritysten ja yhteisöjen talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen. Liittymän avulla ValueFramessa laaditut laskut siirretään Sonetiin sähköisesti.

 

Emce

Emce Taloushallinto -ratkaisuilla on noin tuhat sopimusasiakasta, ja sillä hoidetaan usean tuhannen yrityksen talous- sekä toiminnanohjaustarpeet. Tuotteet ovat käytössä yhden käyttäjän ympäristöstä aina useiden kymmenien käyttäjien ympäristöihin. ValueFramen toteuttaman liittymän avulla ValueFramessa tehdyt laskut ja asiakastiedot voidaan siirtää Emcen tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan.

 visma logo

Visma Econet

ValueFramen toteuttaman liittymän avulla ValueFramessa tehdyt laskut ja asiakastiedot voidaan siirtää siirtotiedostolla Econetin tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan.

 

Heeros

Heeros on erikoistunut sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin, jonka tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon prosessit joko yrityksille suoraan tai tilitoimistojen kautta. Liittymän avulla voidaan siirtää projektit ja myyntilaskut ValueFramesta Heerokseen.

 

Maestro

Maestro on kotimainen tietojärjestelmätoimittaja. Maestron Taloushallinto on kattava ja tehohas taloushallinnon ammattilaisten työkalu. ValueFramessa tehdyt laskut voidaan siirtää rajapinnan avulla Maestron Taloushallintoon.

Western

Westernin tarjoamiin taloushallinnon järjestelmiin on mahdollista viedä ValueFrame-järjestelmästä projektit, laskut joko tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan sekä matkalaskut. Integraatio toimii myös toiseen suuntaan, eli ostolaskujen tuonti ValueFrameen onnistuu vaivattomasti.

Atsoft

Atsoft

Atsoft kehittää ja ylläpitää Asteri-yritysohjelmia, joihin kuuluvat kirjanpito, palkat, laskutus, myyntireskontra, ostoreskontra, isännöinti, tehtäväseuranta, tilaustenkäsittely ja tuloveroilmoitus. ValueFramesta on mahdollista muodostaa siirtotiedosto, jolla ValueFramessa laaditut laskut ja asiakastiedot siirretään Asterin tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan sähköisesti.

NetBaron

NetBaron

NetBaron on selainpohjainen talousohjausjärjestelmä, jota käyttävät sekä tilitoimistot että yksittäiset yritykset. ValueFramessa tehdyt laskut voidaan viedä NetBaroniin joko laskutettavaksi tai reskontraa ja kirjanpitoa varten. Liittymä on automaattinen ja sillä voi viedä myös kustannuspaikka– ja projektitiedon.  

 

Microsoft

Microsoftin tarjoamaan Microsoft Dynamics NAV -ohjelmaan saa siirrettyä ValueFramesta laskut tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan.

 

SAP

SAP Business One -ohjelmaan on mahdollista siirtää laskut ValueFramesta myyntireskontraan.

Visma M2

M2 on erikoistunut matka- ja kuluhallintaan sekä työaikajärjestelmiin. ValueFrame-ohjelmasta saa tuotua rajapinnan kautta projektitiedot M2-ohjelmaan. M2:ssa tehdyt matkalaskut voidaan siirtää ValueFramen projektiseurantaan.

 

Itella

Itella TYVI –ohjelmistoon saa siirrettyä ValueFramesta laskut tilaustenkäsittelyyn tai myyntireskontraan sekä matkalaskut.

 

 

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo