Projektinhallinta

valueframe-image
Onnistuneen projektinhallinnan avaimet

ValueFrame PSA -projektinhallintajärjestelmä tarjoaa pilvipalveluna työkalut asiantuntijapalveluyrityksen projektiliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Sen avulla hoidat projektit, työajanseurannan, laskutuksen ja kannattavuuden seurannan helposti yhdestä paikasta, reaaliaikaisena.

ValueFrame PSA kokoaa yhteen yrityksen taloudellisen informaation, projektien- ja resurssienhallinnan sekä asiakkaisiin ja henkilöstöön liittyvät tiedot. Vältyt tuplakirjauksilta ja saman tiedon syöttämiseltä moneen kertaan. ValueFramen ansiosta pystyt näkemään vaivattomasti koko toimintaketjun asiakkaan perustamisesta aina laskutukseen asti. ValueFramen projektinhallinnan avulla varmistat asiantuntijoillesi työkalut projektien onnistuneeseen läpivientiin. ValueFramen projektinhallinnan keskeiset toiminnot on lyhyesti kuvattu alla olevassa kaaviossa:

valueframe_psa_kaavio

Suunnittele, seuraa ja laskuta

ValueFramen projektisalkun hallinnan työvälineiden avulla yrityksen johto voi seurata tehokkaasti yrityksen projektien tilaa ja etenemistä sekä niissä ilmeneviä ongelmia. Kuvaajia voidaan hyödyntää myös johtoryhmän kokouksissa ja henkilöstöpalavereissa töiden suunnittelun ja työnjaon apuna.

Suunnittele

ValueFramen avulla voit suunnitella projektit, resursoida henkilöt ja luoda tarvittaessa erillisiä tai toistuvia tehtäviä tehtäväkäsittelyn avulla. Malliprojektin avulla sinun on helppoa perustaa uudet, samantyyppiset projektit jatkossa.

Seuraa

Projektin yhteenvetonäkymä sisältää projektin olennaiset mittarit ja tunnusluvut sekä graafisen kuvauksen projektin tunti- ja talousseurannasta. Näiden avulla näet yhdellä silmäyksellä koko projektin tilan. Portfolionäkymässä voit tarkastella eri projekteja niiden vaiheiden mukaisesti. Näin saadaan helposti kokonaiskuva, miten asiat etenevät ja missä on pullonkauloja, liikaa kuormitusta tai vajaakapasiteettia.

Laskuta

ValueFramen laskutusohjelma nopeuttaa yrityksen laskutusta ja pienentää virheiden riskiä. Lisäksi kaikki laskutettavat tapahtumat tulee varmemmin laskutettua, ja projektien kannattavuus paranee. ValueFrame Verkkolasku -palvelu mahdollistaa laskujen automatisoidun lähetyksen ValueFrame-järjestelmästä laskujen vastaanottajille verkkolaskuna tai paperilaskuna, vastaanottajasta riippuen.

ValueFrame PSA työkalut

ValueFrame PSA on kotimainen projektinhallintajärjestelmä, joka tarjoaa kaikki projektien johtamiseen tarvittavat välineet. Resursoit henkilöt projekteille, kirjaat tunnit sekä matka- ja kululaskut, seuraat projektien etenemistä ja laskutat tehtyjen tuntien perusteella.

ValueFrame PSA sisältää seuraavat toiminnot:

valueframe-image

Kenelle

ValueFrame PSA soveltuu niin pienille muutaman hengen yrityksille kuin useiden satojen asiantuntijoiden projektiliiketoimintaa harjoittaville konserneille.

Vuosien kokemuksen ja tuhansien asiakaskohtaamisten ansiosta ValueFrame PSA yhdistää toimialasi vaatimukset, prosessit ja parhaat käytännöt yhdeksi selaimella käytettäväksi jatkuvaksi palveluksi.

ValueFrame PSA projektinhallintajärjestelmä voidaan mukauttaa tilanteesi ja tarpeesi mukaisesti. Helppokäyttöisyyden varmistamiseksi kukin käyttäjä näkee vain hänelle tarpeelliset toiminnot. ValueFrame mahdollistaa myös integraation muihin keskeisiin välineisiin, kuten sähköiseen laskutukseen ja useisiin erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin.

ValueFrame PSA on suunniteltu seuraaville toimialoille:

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image