ValueFrame Verkkolasku

ValueFrame Verkkolasku

ValueFrame Verkkolasku sähköistää koko laskutusprosessin

ValueFrame Oy:n ja Apix Messaging Oy:n tuottama ValueFrame Verkkolasku -palvelu mahdollistaa laskujen automatisoidun lähetyksen ValueFrame-järjestelmästä laskujen vastaanottajille verkkolaskuna tai paperilaskuna, vastaanottajasta riippuen.  Laskut esitetään vastaanottajalle PDF-muodossa, jolloin sekä verkkolaskut että paperilaskut näkyvät täysin samanlaisina kuin miltä ne näyttävät laskutusjärjestelmästä lähetettäessä.

Lisäksi palveluun kuuluu lähetettyjen laskujen sähköinen arkistointi kirjanpitolain säädösten mukaisesti ValueFrame-ohjelmistopalvelussa ja Apixin palvelussa. Asiakas tai tilintarkastaja voi selata laskuja tai hakea ne tiedostomuodossa internetin kautta milloin tahansa.

Apixin kehittämä automaattinen reititys tekee verkkolaskutuksesta helppoa ja virheetöntä. Verkkolaskuosoitetta ei tarvitse välttämättä syöttää ollenkaan ValueFrameen, sillä Apix tunnistaa laskun vastaanottajan Y-tunnuksen perusteella ja käyttää reitityksessä vahvistettua, ajan tasalla olevaa verkkolaskuosoitetta. Näin vastaanottaja saa myyntilaskut automaattisesti haluamallaan tavalla joko verkkolaskuina tai paperilaskuina. Apixin verkkolaskupalvelu tarkistaa kaiken lähtevän verkkolaskuliikenteen, jolloin virheellisiä aineistoja ei päästetä vastaanottaviin sovelluksiin asti vaan virheet korjataan ennen lähetystä.

Asiakkaalla on vain yksi sopimuskumppani ValueFrame, joka huolehtii myös palvelun käyttöönotosta ja asiakastuesta.

ValueFrame Verkkolaskun tarjoamat hyödyt

 • Laskutusprosessi tehostuu merkittävästi. Voit sähköistää koko prosessin yhden palvelun avulla.
 • Laskulle saat mukaan myös PDF-liitteen, jonka kokoa tai sivumäärää ei ole rajoitettu. Voit käyttää joko ValueFramen automaattisesti muodostamaa tuntierittelyä tuntilaskutteisissa töissä tai tallentaa oman liitteen.
 • Verkkolaskujen liitteet toimitetaan kaikille verkkolaskujen vastaanottajille operaattorista tai käytössä olevasta ohjelmistosta riippumatta. Verkkolaskussa on linkki, josta vastaanottaja voi avata liitteen. Apix välittää liitteet myös pankkien Finvoice-ratkaisuja käyttäville vastaanottajille. Kirjeenä toimitettavissa laskuissa PDF-muotoiset liitteet lisätään paperilaskun lisäsivuiksi.
 • Ei aikaa vievää laskujen kuorittamista ja postittamista.
 • Laskut nopeammin asiakkaalle.
 • Sähköinen laskutusarkisto. Laskut ovat tallennettuna ja helposti selattavissa ValueFrame-järjestelmässä.
 • Verkkolaskutukseen siirtyminen parantaa myös asiakaspalveluasi. Verkkolaskun vastaanottaminen on asiakkaallesi paperista laskua huomattavasti edullisempaa ja tehokkaampaa. Verkkolaskujen ansiosta asiakkaasi saavat seuraavia hyötyjä:
  – laskujen rekisteröinti suoraan ostolaskujen käsittelyjärjestelmään
  – turhien työvaiheiden kuten skannauksen ja tallentamisen poistuminen
  – laskujen käsittelyn tehostuminen
  – laskujen käsittelykustannukset puolittuvat.

 

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo