Tietovarasto

Tietovarasto

Tietovarastopalvelu

Täydennä ValueFrame-ratkaisuasi tietovarastopalvelun avulla! Lisätoiminnon saa ValueFrame PSA Pro, ValueFrame PSA ja ValueFrame CRM -tuotteisiin.

Tietovarastopalvelun toiminnot

ValueFramen tietovarastopalvelu tarjoaa käyttäjälle pääsyn ValueFrameen kirjattuun yrityksen dataan salatun yhteyden läpi. Data annetaan alkuperäisessä muodossaan. Sitä voi yhdistellä ja jatkokäsitellä vapaasti, ja se on helposti hyödynnettävissä räätälöidyissä raporteissa tai integraatioissa. ValueFramen asiantuntijat voivat auttaa raportin luonnissa, tai työn voi tilata kolmannelta osapuolelta.

Tietovarastopalvelu mahdollistaa ValueFramen tietokantojen datan käytön tuotantoympäristöä rasittamatta. Tuotantokannan sijaan data haetaan ValueFramen tietovarastotietokannasta, joka on tuotantokannan kopio. Tietokantaan voidaan lisätä näkymiä ja funktioita, jotka helpottavat datan käyttöä esimerkiksi Microsoft Excelin ja Accessin tai muun ODBC-datalähteitä hallitsevan ohjelmiston kanssa. Palvelun avulla on myös yksinkertaista tehdä datan laadun tarkistuksia. Tietovaraston data on vain lukukäyttöä varten, eivätkä muutokset siirry takaisin ValueFramen tietokantaan.

Tietovaraston käyttö vaatii MySQL ODBC/JDBC –ajurin asentamisen loppukäyttäjän työasemalle sekä ValueFramen toimittaman käyttäjätunnuksen, salasanan ja sertifikaatin. Palvelua voi käyttää useilla tunnuksilla.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo