Tehtäväkäsittely

Tehtäväkäsittely

ValueFramen tehtäväkäsittelyn avulla voidaan tehokkaasti valvoa jaettujen tehtävien toteutumista, olivat ne sitten toistuvia rutiinitöitä tai selvityspyyntöihin tai isompiin erillisprojekteihin liittyviä töitä.

Tehtävien seuranta

Tehtävälistalla voidaan seurata koko yrityksen tai yksittäisen työntekijän tehtävien tilaa. Raportilla annetaan yleiskuvaus tehtävien tilasta. Siitä näet yhdellä silmäyksellä, onko jollakin kuukaudella tekemättömiä tehtäviä. Tehtävälistalla näet tarkemman listauksen haluamallasi aikavälillä ja haluamistasi tehtävistä.

tehtävähaku

Tehtäväperusteet ja automaattinen tehtävien luonti

Tehtävät perustuvat asiakaskohtaisesti luotuihin tehtäväperusteisiin, jotka samalla dokumentoivat asiakaskohtaisen prosessikuvauksen. Koko yrityksen tehtävät voidaan luoda tehtäväperusteiden avulla automaattisesti esimerkiksi vuodeksi kerrallaan.

Palvelupyyntöjen ja selvitysten käsittely

Toistuvien tehtävien lisäksi tehtäväkäsittelyn avulla voidaan luoda ja käsitellä yksittäisiä tehtäviä, jotka liittyvät esimerkiksi erillisprojekteihin tai asiakkaiden selvityspyyntöihin. Tehtävä voidaan perustaa nopeasti ja helposti, mutta sen avulla voidaan käsitellä ja hallita isompiakin kokonaisuuksia työlistojen, tiedostojen sekä kommenttien avulla.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo