REST-rajapinta

REST-rajapinta

Täydennä ValueFrame-ratkaisuasi REST-rajapintapalvelun avulla! Lisätoiminnon saa ValueFrame PSA Pro, PSA ja CRM -tuotteisiin.

ValueFramen REST-rajapintapalvelun avulla voidaan helposti ja turvallisesti lukea dataa ValueFrame-järjestelmästä. Lisäksi REST:in avulla voidaan myös kirjoittaa dataa ValueFrameen. REST-rajapintaa käyttämällä ValueFramen asiakkaat tai muut järjestelmää käyttävät sidosryhmät voivat helposti laajentaa ValueFramea.

REST-rajapinnan sovelluksia

ValueFramen REST-rajapintaa voi käyttää esimerkiksi seuraavanlaisissa sovelluksissa:

  • Asiakastietojen hakeminen yrityksen www-sivuille. Esimerkiksi tiettyyn asiakastyyppiin tai luokitukseen kuuluvat asiakkuudet voidaan listata refenssilistana yrityksen www-sivuilla.
  • Asiakastietojen hakeminen (suljettuun) extranet-palveluun. Asiakas voi nähdä omat tilauksensa tai avoimien palvelupyyntöjen sisällön.
  • Tietojen hakeminen ulkoista raportointijärjestelmää varten. REST-kutsun kautta raportointijärjestelmään voi hakea tarjous-, myynti- ja laskutuslukuja sekä yhdistellä ValueFramesta tulevia tietoja ulkoisten järjestelmien tietoihin.
  • Tietojen tallentaminen ValueFrameen ulkopuolisesta tikettijärjestelmästä. Ulkopuolinen tikettijärjestelmä (kuten JIRA) voi tallentaa tehtäviä ja tuntikirjauksia ValueFrameen. Tällöin laskutus voidaan edelleen hoitaa keskitetysti ValueFramen kautta.
  • Esimerkiksi ValueFramen Postiviidakko– ja emaileri-integraatiot on toteutettu käyttämällä REST-rajapintaa.

Tutustu REST-rajapintapalvelun esimerkkisovellukseen osoitteessa lab.valueframe.com/rest.

Teknistä lisätietoa rajapinnan käytöstä löytyy täältä.

Tekniset kysymykset kannattaa lähettää osoitteeseen lab (at) valueframe (piste) com.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo