Postiviidakko-integraatio

Postiviidakko-integraatio

CRM-järjestelmä täydentyy joukkosähköposteilla tehokkaaksi viestintätyökaluksi.

Postiviidakko-integraation avulla ValueFramen käyttäjät voivat luoda ja ylläpitää joukkosähköpostilistoja ValueFramessa, ja ne siirretään automaattisesti Postiviidakko-järjestelmään. Tämä säästää resursseja, kun osoitteistoja ei tarvitse ylläpitää kahdessa eri järjestelmässä.

Suomen johtava uutiskirje- ja sähköpostityökalu Postiviidakko puhuu nyt ValueFrame-järjestelmän kanssa samaa kieltä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ValueFramessa ylläpidetty kontaktikanta ja -listat voidaan automaattisesti siirtää Postiviidakkoon.

Postiviidakko-integraatio antoi ValueFramelle mahdollisuuden täydentää yhteistyön kautta asiakkaille käytössä olevia sähköisen viestinnän toimintoja. Integraatio korostaa kummankin järjestelmän vahvuuksia ja säästää asiakkaiden resursseja viestinnässä.

ValueFrame CRM:ssä luodaan markkinointikampanjat ja liitetään henkilöt, joille kampanjat kohdistuvat. Postiviidakon puolella tehdään sähköpostikampanjoiden visuaaliset pohjat ja seurataan lähetysten onnistumista.

Postiviidakon raportointi kertoo esimerkiksi, kuka on lähetetyn viestin avannut, milloin ja kuinka monta kertaa. Raportissa on myös jakelun onnistuminen avausten ja klikkausten suhteen sekä tiedot toimimattomista osoitteista.

Nämä ovat tärkeitä tietoja tutkittaessa postitusten tehoa ja ne auttavat myös jatkotoimenpiteiden suunnittelussa. Integraatio korostaa kummankin järjestelmän vahvuuksia ja säästää asiakkaiden resursseja viestinnässä.

Postiviidakko-integraation hyödyt:

  • Resursseja säästyy, kun osoitteistoja ei tarvitse ylläpitää kahdessa eri järjestelmässä
  • Tehostaa sähköisen viestinnän toimintoja
  • Asiakkuudenhallintajärjestelmän viestinnän tiedon keruu ja hyödyntäminen helpottuvat.

 

Toteutimme yhteistyössä Koodiviidakon kanssa integraation Postiviidakon ja ValueFramen välille. Yhteistyö jatkuu ja olemme olleet tyytyväisiä Postiviidakko-työkalun tuomista lisämahdollisuuksista asiakkaillemme. ValueFramen vahvuuksia on aina ollut kontaktien hallinta, kuten toiminnanohjausjärjestelmältä sopii odottaakin.

Toimitusjohtaja Harri Kanerva, ValueFrame

Postiviidakko sisältää työvälineet kontaktilistojen hallintaan ja on joustava myös kontaktitietojen sisääntuonnille esimerkiksi tiedostoista tai toisista järjestelmistä. Nyt käyttöönotettu integraatioratkaisu ValueFramen kanssa on meille mieleinen askel, sillä työskentelemme mielellämme järjestelmätoimittajien kanssa yhteistyössä tuodaksemme Postiviidakon mahdollisimman helppokäyttöisessä muodossa asiakkaillemme.

Business Director Pekka Huttunen, Koodiviidakko Oy

ValueFrame_postiviidakko_integraatio

Tehoa seurantaan ja näköä viestien ulkoasuun

ValueFrame-järjestelmä sisältää joukkosähköpostitoiminnon, mutta se ei ole tukenut viestien HTML-muotoilua tai graafisia viestipohjia.

-ValueFramen oma toiminto ei ole tarkoitettu vaativien graafisten uutiskirjeiden lähettämiseen. Syyt tähän ovat toisaalta teknologiassa, sillä meidän ei ole tarkoituksenmukaista ylläpitää palvelinjärjestelmiä, joita vaaditaan raskaan sarjan sähköpostityövälineen operoimiseen. Se ei yksinkertaisesti ole liiketoimintamme ydintä. Lisäksi toisaalta vaaditaan runsaasti erikoisasiantuntemusta monissa järjestelmän yksityiskohdissa. esimerkiksi asiakastuen tulee osata neuvoa viestipohjien laadinnassa. On paljon parempi, että tarjoamme asiakkaillemme integraation alan johtavaan kotimaiseen järjestelmään, sanoo Kanerva.

-Postiviidakon yksi parhaita puolia on viestien seuranta ja raportointi. Postiviidakon raportointi kertoo esimerkiksi, kuka on lähetetyn viestin avannut, milloin ja kuinka monta kertaa. Se kertoo myös esimerkiksi jakelun onnistumisen avausten ja klikkausten suhteen sekä raportoi toimimattomista osoitteista. Nämä ovat tärkeitä tietoja tutkittaessa postitusten tehoa ja ne auttavat myös jatkotoimenpiteiden suunnittelussa. Tämä puolestaan korostaa CRM-järjestelmän vahvuuksia viestinnässä eri sidosryhmien kanssa eli tiedon keruuta ja hyödyntämistä, sanoo Huttunen.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo