MS Exchange -integraatio

MS Exchange -integraatio

ValueFramen kalenteritapahtumat on mahdollista saada myös Outlookin kalenteriin

Enää ei ole tarvetta usealle päällekkäiselle kalenterille. Microsoft Exchange -integraatio siirtää kalenteritapahtumat ValueFramen ja Exchangen välillä kaksisuuntaisesti. Lisäksi kalenteritapahtumien henkilöliitokset voidaan siirtää kumpaankin kalenteriin. Exchangea käytetään tyypillisesti yhdessä Outlookin ja Office 365:n kanssa, ja integraatio helpottaakin erityisesti näitä käyttäjiä.

Integraatiossa määritellään käyttäjäkohtaisesti, synkronoidaanko ValueFramen kalenteritapahtumat Outlookin/Exchangen oletuskalenteriksi vai luodaanko integraation aktivoinnin yhteydessä uusi kalenteri. ValueFramen palvelin ottaa yhteyden Exchange-palvelimeen ja tätä kautta kalenteritapahtumat siirtyvät ValueFramen ja Exchange-palvelimen välillä. Kyse on siis palvelimien välisestä integraatiosta, joten ValueFramen kalenteritapahtumia ei siirry suoraan käyttäjän Outlookiin. Exchange-integraatio aktivoidaan aina ValueFramen toimesta.

Exchange-integraation edut

  • ValueFramen ja Exchangen kalenteritapahtumien synkronointi
  • Myös kalenteritapahtumien henkilöliitokset siirtyvät
  • Hyödyllinen varsinkin Outlook- ja Office 365 -käyttäjille

Integraation käyttöönotto

Integraatio tukee MS Exchange 2010 ja 2013 -versioita sekä Office 365 -pilvipalvelua. Mikäli asiakkaan Exchange on jonkin muun tahon palvelimella kuin Microsoftin pilvipalveluna, on ValueFramen asiantuntijan ensin varmistettava ICT-toimittajalta mahdollisuus tarvittavien asetusten tekoon. Tarkempaa tietoa integraation käyttöönotosta löytyy HELP-sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo