Asiakkuudenhallintajärjestelmä

valueframe-image
Pilvipalvelu myyntityön tehostamiseen ja asiakassuhteiden hoitoon

ValueFrame CRM on toimialariippumaton asiakkuudenhallinnan ja myynninohjauksen työkalu, joka soveltuu niin myyntiorganisaation johtamiseen kuin yksittäisen myyjän päivittäiseksi työvälineeksi. Selainpohjainen ValueFrame CRM tarjoaa kaikki asiakkuudenhallintaan ja asiakassuhteen johtamiseen tarvittavat välineet.

Asiakkuudenhallintajärjestelmä

Liidistä kauppaan

ValueFrame CRM tukee myyntiä kaikissa myyntityön vaiheissa ensimmäisestä liidistä soittojen ja tarjousten kautta kauppaan sekä siitä eteenpäin asiakassuhteen hoitoon. Järjestelmä toimii kätevästi niin tietokoneen selaimilla kuin mobiililaitteillakin.

Asiakashallinta kokoaa yhteen asiakkaiden ja kontaktien perustiedot, tapahtumahistorian, dokumentit, tarjoukset ja luokitukset. Tietoa ei tarvitse etsiä eri lähteistä, ja aikaa jää enemmän uusasiakashankintaan ja nykyasiakassuhteiden hoitoon. Ryhmäkalenterissa näet kaikkien tiimin jäsenten aikataulut ja sovit yhteiset aktiviteetit.

Kattavilla työkaluilla luot ja hallinnoit haluamiasi soittolistoja. Voit myös lähettää joukkosähköposteja ja –tekstiviestejä eri asiakaslistoille ja tulostat kätevästi osoitetarrat postitusta varten. Aktiviteetti- ja muut raportit antavat arvokasta tietoa myyntityön johtamiseen. Tarjousten luominen on vaivatonta ja nopeaa. Asiakkaan ja tarjouksen tiedot siirtyvät automaattisesti valmiisiin tarjouspohjiin.

Asiakkaan historia yhdessä näkymässä

Tiedon etsimiseen ei kulu paljon aikaa, kun kaikki tieto on samassa paikassa.

Myyntityötä tukevat työkalut

Myyjä voi ohjata omaa työtään myyntisuppilon kaikissa vaiheissa. Soittolistat, tarjoukset, aktiviteetit ja niiden toteutus sekä seuranta helpottuvat.

Raportit myynnin johtamiseen ja seurantaan

Kattavat aktiviteettiraportit auttavat myyntityön johtamisessa ja suunnittelussa.

Myyjän jokapäiväinen työkalu

Asiakkuudenhallintajärjestelmä sisältää jokapäiväisessä myyntityössä käytettävät työkalut, joita voidaan mukauttaa tilanteesi ja tarpeesi mukaisesti. Helppokäyttöisyyden varmistamiseksi kukin käyttäjä näkee vain hänelle tarpeelliset toiminnot. Lisäpalveluiden avulla voidaan kattaa vaativankin käyttäjän kaikki keskeiset tarpeet.

ValueFrame CRM sisältää seuraavat toiminnot:

Voit tehostaa asiakkuudenhallintaa erilaisilla lisätoiminnoilla kuten esim. web-liideillä. Sen avulla saat webbisivujen yhteydenotot suoraan CRM-järjestelmään.

Mobiilisynkronointi tuo ValueFramen kalenterin ja kontaktit puhelimeesi. Sähköposti-integraation avulla asiakkaan kanssa käydyt sähköpostikeskustelut tallentuvat suoraan CRM:ään asiakkaan tietoihin.

Postiviidakko- ja e-maileri-integraatioilla lähetät joukkosähköpostit tyylikkäinä HTML-muotoisina viesteinä. Postituslistat tulevat suoraan ValueFramesta ja markkinointikiellot siirtyvät automaattisesti asiakkuudenhallintajärjestelmään.

valueframe-image

Toimialariippumaton asiakkuudenhallinta

ValueFramen asiakkuudenhallintajärjestelmä soveltuu kaikille myyntityötä tekeville yrityksille koosta riippumatta. Meillä on vuosien kokemus ja tuhansien asiakaskohtaamisten ansiosta osaamme yhdistää myyntitiimin työkalut, prosessit ja parhaat käytännöt yhdeksi kokonaiseksi ratkaisuksi.

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image