Mainos- ja viestintätoimistot

Mainos- ja viestintätoimistot
60+

Mainostoimistoa

650+

yritystä

100%

kotimainen

93%

asiakkaista suosittelee

Miksi ValueFrame?

ValueFramella asiantuntijoilla on vuosien kokemusta työskentelystä mainos- ja viestintäalalla. Tunnemme toimialan ja sen parhaat käytännöt. Olemme kehittäneet ValueFramen mainos- ja viestintätoimistojen ratkaisun yhdessä asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Tiedämme miten alan yritykset hyötyvät toiminnanohjausjärjestelmästä ja ymmärrämme oman työn kannattavuuden seuraamisen merkityksen.

ValueFramen avulla voit

ValueFrame tarjoaa työkalut projektien seurantaan ja ohjaukseen. Voit seurata projektien kannattavuutta ja etenemistä sekä euroina että visuaalisina graafeina. Projektien ohjaus taas onnistuu kätevästi resursoinnilla ja tehtäväkäsittelyllä. Myös alihankintatilaukset voidaan kirjata projekteille.

Kustannusarvioiden tekeminen ValueFramella on nopeaa ja helppoa. Järjestelmään tallennetaan valmiit yrityksesi näköiset pohjat, joihin kustannusarvion tiedot täyttyvät automaattisesti.

ValueFramen raportit ovat kattavia. Esimerkiksi kannattavuusraportti ja laskutusennusteraportti antavat selkeän kuvan projekteista ja yrityksen laskutuksesta.

valueframe-image
Tärkeimmät toiminnot

ValueFrame PSA Pro tarjoaa markkinoiden parhaan ratkaisun mainos- ja viestintätoimistojen toiminnanohjaukseen. ValueFramen avulla hoidat yrityksesi projektit, työajan seurannan, matkalaskujen kirjaamisen, laskutuksen ja raportoinnin helposti selainkäyttöisen palvelun avulla. ValueFrame PSA Pro sisältää mm. seuraavat työkalut

Kustannusarviot

Kustannusarvioperustainen seuranta ja laskutus ovat ValueFramen olennaisia ominaisuuksia. Voit luoda kustannusarvioita nopeasti valmiista pohjista, jotka on tehty oman yrityksesi näköisiksi.

Asiakkuuksien ja new busineksen hallinta

Myynnin tärkeimmät työkalut. Asiakasrekisteri, soittolistojen hallinta sekä asiakas- ja kontaktiluokitukset tehostavat myyjien työtä. Aikaa jää enemmän asiakastyöhön. Ryhmäkalenteri pitää tiimin ajan tasalla ja asiakkuuksien tärkeät dokumentit pysyvät tallessa ValueFramessa.

Kattavat lisäpalvelut

ValueFrame on helposti laajennettavissa tarpeittesi mukaiseksi ja tarjoamme liittymiä useimpiin taloushallinnon järjestelmiin. ValueFramen voi myös integroida Joiqu-järjestelmään.

Raportointi

Johdon raportit auttavat seuraamaan mainostoimiston liiketoimintaa. Kannattavuusraportit, projektiseuranta ja laskutusennusteet ovat tukena päätöksenteossa. Myös lain edellyttämä työaikakirjanpito onnistuu ValueFramessa, kun kirjatut tunnit arkistoidaan automaattisesti.


Menestystarinat

Tutustu muiden tapaan käyttää ValueFrame-ratkaisua toiminnan tukena

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image