Konsultit

Konsultit
50+

Konsulttia

650+

yritystä

100%

kotimainen

93%

asiakkaista suosittelee

Miksi ValueFrame?

Asiantuntijapalvelutyössä on ensiarvoisen tärkeää, että koko tiimi näkee, mitä yksittäiset työntekijät ovat tehneet, ja mihin tehtäviin heidät on resursoitu tulevina viikkoina. Ajan tasalla olevat projektien ja asiakkuuksien tiedot minimoivat turhan työn määrän. Näin tuottavalle asiakastyölle jää enemmän aikaa. Kannattavuusseuranta ja muut johdon raportointityökalut auttavat liiketoiminnan seurannassa.

ValueFramen avulla voit

ValueFrame PSA Pro -toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa konsulteille työkalut projektien onnistuneeseen läpivientiin. Se kattaa yrityksen toiminnot myynnistä ja markkinoinnista laskutukseen asti. Myyntiosasto kontaktoi asiakkaan ja laatii tarjouksen, joka johtaa myyntiin. Asiakkaalle perustetaan projekti, ja projektille resursoidaan tarvittavat työntekijät.

Projektin kulkua ja kannattavuutta seurataan koko projektin ajan, jotta yllättäviin muutoksiin pystyttäisiin reagoimaan ajoissa ja oikein. Laskut luodaan suoraan järjestelmästä ja ne voidaan myös tarvittaessa lähettää sähköisesti. Tämä kaikki tapahtuu samassa järjestelmässä.

Tunteja ei jää vahingossa laskuttamatta, kun laskujen tiedot tulevat suoraan projekteilta. ValueFrame on lisäksi integroitavissa useimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

valueframe-image
Tärkeimmät toiminnot

ValueFrame PSA Pro tarjoaa markkinoiden parhaan ratkaisun konsultointiyrityksen toiminnanohjaukseen. Järjestelmään kuuluu esimerkiksi toimeksiantojen ja projektien laskutus, kannattavuusseuranta, työn suunnittelu sekä oman myyntityön seuranta ja ohjaus. Ratkaisu sisältää mm. seuraavat työkalut

Asiakkuudenhallinta

Myynnin tärkeimmät työkalut. Asiakasrekisteri, soittolistojen hallinta, asiakas- ja kontaktiluokitukset ja tarjouskäsittely tehostavat myyjien työtä. Aikaa jää enemmän asiakastyöhön. Ryhmäkalenteri pitää tiimin ajan tasalla ja asiakkuuksien tärkeät dokumentit pysyvät tallessa ValueFramessa.

Projektinhallinta

Resursointi ja projektien tuntiarviot tehostavat asiantuntijapalvelutyötä ja helpottavat hinnoittelua. Tehtäväkäsittely antaa mahdollisuuden seurata ja kommentoida projektin eri tehtävien tilaa. Ryhmäkalenterista jokainen näkee, mitä muut kulloinkin tekevät. Tärkeät projektidokumentit arkistoidaan turvallisesti ValueFrameen.

Laskutus

Projektien laskut luodaan suoraan ValueFramessa ja projekteille tehdyt tunnit tulevat automaattisesti laskuille. Näin tunteja ei jää vahingossa laskuttamatta ja laskutusaste ja kannattavuus paranee. Laskut voi lähettää joko suoraan ValueFramesta tai siirtää taloushallinnon järjestelmään. Myös sähköinen laskutus onnistuu tarvittaessa.

Raportointi

Johdon raportit auttavat seuraamaan konsulttiyrityksen liiketoimintaa. Kannattavuusraportit, projektiseuranta ja myyntiennusteet ovat tukena päätöksenteossa. Myös lain edellyttämä työaikakirjanpito onnistuu ValueFramessa, kun kirjatut tunnit arkistoidaan automaattisesti.


Menestystarinat

Tutustu muiden tapaan käyttää ValueFrame-ratkaisua toiminnan tukena

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image