Insinööritoimistot

Insinööritoimistot
120+

Insinööritoimistoa

650+

yritystä

100%

kotimainen

93%

asiakkaista suosittelee

Miksi ValueFrame-järjestelmä?

ValueFramen insinööritoimistoratkaisulla hallinnoit kaikkea liiketoimintaasi liittyvää tietoa alkaen asiakkaan ensimmäisestä yhteydenotosta aina laskutukseen ja raportointiin asti. Kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, tietoja ei tarvitse siirrellä järjestelmästä toiseen ja näin pienennetään merkittävästi virheiden mahdollisuutta. Pilvipalvelu, jota voi käyttää niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin, toimii ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on tärkeää insinööritoimialalla, jossa projektityö tapahtuu usein muualla kuin toimistossa.

ValueFrame tuo talouden seurantaan tehokkaat työkalut. Esimerkiksi projektien ja asiakkuuksien kannattavuus sekä työntekijöiden keskituntihinta auttavat tunnistamaan kuormittavat asiakkaat ja helpottavat päätöksentekoa ja palvelujen hinnoittelua.

Työajanseuranta arkistoi kirjatut työtunnit työaikalain edellyttämällä tavalla. Projektien resursointi tuo liiketoimintaan kaivattua suunnitelmallisuutta. Projektien laskut luodaan samassa järjestelmässä projekteille kirjattujen tuntien perusteella. Laskujen luonti on nopeaa ja aikaa jää muille tehtäville.

ValueFramen avulla voit

ValueFrame sisältää insinööritoimiston projektinhallinnan kaikki tärkeimmät työkalut. Tuntien sekä matka- ja kululaskujen kirjaus ja kohdistus projekteille on vaivatonta. Projektipäällikön työkalut kuten ryhmäkalenteri, resursointi ja tehtäväkäsittely tekevät projektien ohjauksesta systemaattista ja tehokasta. Laskujen luonti ja lähetys on yksinkertaista. Laskujen tiedot tulevat automaattisesti projektin tiedoista ja projektille kirjatuista työtunneista. Kattavat johdon raportit helpottavat liiketoiminnan seurantaa ja tukevat päätöksentekoa.

ValueFrame mahdollistaa tietojen automatisoidun viennin esim. taloushallinnon järjestelmiin tai tietojen tuonnin taloushallinnosta ValueFrameen. Tiedonsiirtojen avulla esim. laskutukseen, palkanlaskentaan ja matkalaskujen maksatukseen liittyvät tiedot voidaan viedä ValueFramesta suoraan taloushallintoon. Taloushallinnosta ValueFrameen voidaan siirtää projekteille liittyvät hankinnat eli ostolaskut tietojen hyödyntämiseksi projektien kannattavuuden seurannassa ja laskutuksessa.

valueframe-image
Tärkeimmät toiminnot

ValueFrame PSA tarjoaa markkinoiden parhaan ratkaisun insinööritoimistojen projektinhallintaan. ValueFramen avulla hoidat yrityksesi projektit, työajan seurannan, matkalaskujen kirjaamisen, laskutuksen ja raportoinnin helposti selainkäyttöisen palvelun avulla. ValueFrame PSA sisältää mm. seuraavat työkalut

Työajanseuranta

Tuntien kirjaaminen luo pohjan koko projektien hallintaan. Kirjatut tunnit arkistoidaan työaikakirjanpitoon lain edellyttämällä tavalla, ja työaikaraportit voi tarvittaessa suoraan näyttää työsuojeluviranomaiselle.

Projektinhallinta

Resursointi ja projektien tuntiarviot tehostavat työtä ja helpottavat hinnoittelua. Tehtäväkäsittely antaa mahdollisuuden seurata ja kommentoida projektin eri tehtävien tilaa. Ryhmäkalenterista jokainen näkee, mitä muut kulloinkin tekevät. Tärkeät projektidokumentit arkistoidaan turvallisesti ValueFrameen.

Laskutus

Projektien laskut luodaan suoraan ValueFramessa ja projekteille tehdyt tunnit tulevat automaattisesti laskuille. Näin tunteja ei jää vahingossa laskuttamatta ja laskutusaste ja kannattavuus paranee. Laskut voi lähettää joko suoraan ValueFramesta tai siirtää taloushallinnon järjestelmään. Myös sähköinen laskutus onnistuu tarvittaessa.

Raportointi

Johdon raportit auttavat seuraamaan insinööritoimiston liiketoimintaa. Kannattavuusraportit, projektiseuranta ja myyntiennusteet ovat tukena päätöksenteossa. Myös lain edellyttämä työaikakirjanpito onnistuu ValueFramessa, kun kirjatut tunnit arkistoidaan automaattisesti.


Menestystarinat

Tutustu insinööriasiakkaidemme menestystarinoihin

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image