ICT / IT

ICT / IT
50+

ICT / IT

650+

yritystä

100%

kotimainen

93%

asiakkaista suosittelee

Miksi ValueFrame-järjestelmä?

Tietotyössä on ensiarvoisen tärkeää, että koko tiimi näkee, mitä yksittäiset työntekijät ovat tehneet, ja mihin tehtäviin heidät on resursoitu tulevina viikkoina. IT-alalle tyypilliset tiukat deadlinet ja lukuisat päällekkäiset tehtävät luovat haasteita päivittäiseen työhön. Siksi tehtävien järjestelmällinen hallinta vapauttaa kädet, ja ajan tasalla olevat projektien ja asiakkuuksien tiedot minimoivat turhan työn määrän. Näin tuottavalle työlle jää enemmän aikaa.

Myös kannattavuuden seuranta on IT-yrityksen liiketoiminnassa olennaista. On tiedettävä, mitkä projektit ovat kannattavia, ja mihin tulee käytettyä turhaan työtunteja. Kannattavuustiedot auttavat päätöksenteossa ja liiketoiminnan ohjaamisessa.

ValueFramen avulla voit

ValueFrame PSA Pro -toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa IT-alan yrityksille työkalut projektien ja asiakkuuksien hallintaan. Se kattaa yrityksen toiminnot myynnistä ja markkinoinnista laskutukseen asti. Myyntiosasto laatii tarjouksen, joka johtaa myyntiin. Asiakkaalle perustetaan projekti, ja projektille resursoidaan tarvittavat työntekijät.

Projektin kulkua ja kannattavuutta seurataan koko projektin ajan, jotta yllättäviin muutoksiin pystyttäisiin reagoimaan ajoissa ja oikein. Tehtävien seuranta onnistuu yhdellä näkymällä, josta näkee, mitä tehtäviä työntekijöillä on tekemättä. Tehtävillä keskustelu ja kommentointi pitää viestit oikeassa paikassa. Laskut luodaan suoraan järjestelmästä ja ne voidaan myös tarvittaessa lähettää sähköisesti. ValueFrame on lisäksi integroitavissa useimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

valueframe-image
Tärkeimmät toiminnot

ValueFrame PSA Pro tarjoaa markkinoiden parhaan ratkaisun IT-yrityksen toiminnanohjaukseen. Järjestelmään kuuluu esimerkiksi työn ohjaus, projektien aikataulutus ja kannattavuuden seuranta, resursointi, työajanseuranta, laskutus sekä raportointi. ValueFrame PSA Pro sisältää mm. seuraavat työkalut

Tehtäväkäsittely

Tehtävät voidaan perustaa nopeasti ja helposti, mutta sen avulla voidaan käsitellä ja hallita isompiakin kokonaisuuksia työlistojen, tiedostojen sekä kommenttien avulla. Tehtävälistalla voidaan seurata koko yrityksen tai yksittäisen työntekijän tehtävien tilaa. Siitä näet yhdellä silmäyksellä, onko jollakin kuukaudella tekemättömiä tehtäviä.

Projektinhallinta

Resursointi ja projektien tuntiarviot tehostavat työtä ja helpottavat hinnoittelua. Ryhmäkalenterista jokainen näkee, mitä muut kulloinkin tekevät. Tärkeät projektidokumentit arkistoidaan turvallisesti ValueFrameen.

Työajanseuranta

Kaikkien työtuntien kirjaaminen on perusta koko ValueFramen hyödyntämiselle. Tuntikirjausten perusteella:
• ValueFrame tuottaa työaikakirjanpidon raportit
• Asiakkaalle tehdyt tunti- ja suoriteveloitteiset työt saadaan laskutettua
• Henkilöstön laskutusastetta ja kannattavuutta voidaan seurata
• Asiakaskannattavuutta voidaan seurata
• Sisäisiin hankkeisiin käytettyä aikaa voidaan seurata

Laskutus

Projektien laskut luodaan suoraan ValueFramessa ja projekteille tehdyt tunnit tulevat automaattisesti laskuille. Näin tunteja ei jää vahingossa laskuttamatta ja laskutusaste ja kannattavuus paranee. Laskut voi lähettää joko suoraan ValueFramesta tai siirtää taloushallinnon järjestelmään. Myös sähköinen laskutus onnistuu tarvittaessa.

Raportit IT-yrityksen johtamiseen

Johdon raportit auttavat seuraamaan IT-yrityksen liiketoimintaa. Kannattavuusraportit, projektiseuranta ja myyntiennusteet ovat tukena päätöksenteossa. Myös lain edellyttämä työaikakirjanpito onnistuu ValueFramessa, kun kirjatut tunnit arkistoidaan automaattisesti.


Menestystarinat

Tutustu IT-alan asiakkaidemme menestystarinoihin

Ota yhteyttä

Täytä alla olevat kentät, niin otamme yhteyttä.
Lataa tietopaketti

Lataa tietopaketti

ValueFrame -järjestelmän hyödyntäminen tilitoimistossa

Tilaa tunnukset ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

ilmainen demo valueframe-image