Toimintovalikon käyttäminen

Järjestelmässä liikutaan ensisijaisesti toimintovalikon avulla. Klikkaamalla halutun valinnan päällä aukeaa alatason navigointi josta näkee yhdellä silmäyksellä kaikki sen alta löytyvät toiminnallisuudet. Valikon saa kiinni klikkaamalla valikon ulkopuolelta mistä tahansa kohtaa sivua.

Toimintovalikkossa on mahdollista myös siirtyä suoraan päätason oletustoimintoon. Klikkaamalla esimerkiksi Tunnit ja matkat -osion kuvaketta pääsee siirtymään suoraan tuntikirjauslomakkeelle. Muut oletustoiminnot ovat:

• Asiakashaku
  • Aktiviteettiraportti
  • Tarjoushaku
  • Projektihaku
  • Tuntikirjaus
  • Tehtävähaku
  • Kalenteri
  • Laskun teko
  • Henkilöhaku
  • Hinnaston ylläpito

Päämenun avaaminen

Suosikit

Toimintovalikossa on mahdollista lisätä omia suosikkeja klikkaamalla halutun toiminnon kohdalla tähti -kuvaketta.

Päämenun suosikin lisääminen

Suosikit saa auki menun tähti -kuvakkeesta klikkaamalla. Suosikeissa näytetään myös käyttäjän kymmenen viimeisintä käyttämää toimintoa.

Suosikit

Voit tutustua toiminvalikkoon myös alla olevasta videosta!