Tuntien kirjaus tehtävälle

TUNTIEN KIRJAUS

Käyttäjä pääsee tehtävälistalta tekemään tuntikirjauksen alla olevassa kuvassa esitetyllä tavalla klikkaamalla ”lisää tuntikirjaus”.

Tehtäväkäsittely_25

ValueFrame avaa tuntien syöttötoiminnon uuteen välilehteen

Tehtäväkäsittely_26

Oikea osaprojekti ja tehtävä ovat valmiiksi valittuna. Tuntikirjauksen selitteeksi tulee tehtävän nimi, mutta käyttäjä voi muuttaa tai täydentää selitettä.

Tehtävälistalta tuntilapulle tullessa voi kirjata tunnit tehtävälle riippumatta siitä onko se tehty vai tekemätön. Jos käyttäjä tulee suoraan tuntilapulle, tehtävävalinnassa näytetään vain tekemättömät tehtävät!

TUNNIT TEHTÄVÄLLÄ

Avaamalla tehtävän välilehden ”tunnit” saa listauksen kaikista tehtävälle tehdyistä tunneista. Välilehdellä esitetään henkilöittäin kooste tunneista ja klikkaamalla henkilöä saa listauksen kaikista henkilön tuntikirjauksista.

Tehtäväkäsittely_27

Myös tehtävän tiedoista pääsee tekemään uuden tuntikirjauksen tehtävälle.

OSAPROJEKTIRAPORTTI

ValueFramen osaprojektiraportilta kunkin osaprojektin tiedoissa saa listattua osaprojektin tunnit halutulta aikaväliltä tehtävittäin ja henkilöittäin.

Tehtäväkäsittely_28

Klikkaamalla linkkiä ”Kaikki yhteensä” käyttäjä saa avattua tapahtumaraportin, joka sisältää yksityiskohtaisen listauksen osaprojektin tuntikirjauksista valitulta aikaväliltä.
Klikkaamalla henkilön nimeä saa listauksen kyseisen henkilön kirjauksista kyseiselle osaprojektille.

Tehtäväkäsittely_29