Omat tiedot

Omia tietoja pääsee tarkastelemaan ja päivittämään klikkaamalla omaa nimeä ValueFramen yläosan toiminnoista.

Perustiedot

Henkilön perustiedoissa voi päivittää mm. henkilön puhelinnumerot, sähköpostiosoitteen, osoitetiedot sekä sosiaalisen median osoitteen.

Salasana

Oman salasanan pääsee vaihtamaan Salasana-välilehdeltä. Käyttäjä syöttää vanhan salasanan, jonka jälkeen uusi salasana annetaan kahdesti. Salasana -välilehdellä voi antaa myös mobiilikäyttöliittymän salasanan jonka tulee olla eri.

Huom! Pääkäyttäjä voi vaihtaa salasanan suoraan ilman, että vanhaa tarvitsee antaa.