Mobiilisynkronointi

Mitä on Mobiilisynkronointi?

• Valueframen mobiilisynkronoinnilla voit siirtää omat kalenteritapahtumat, kontaktit ja henkilöstön yhteystiedot ValueFramen ja matkapuhelimen välillä.
  • Synkronointi ei siirrä muita tietoja, kuten sähköposteja, tehtäviä tai muistilappuja.
  • HUOM! Käyttäessäsi ValueFramen mobiilisynkronointia matkapuhelimesi kanssa, matkapuhelinta ei tule synkronoida muihin laitteisiin tai ohjelmiin (esim. Microsoft Outlookiin).

Synkronoinnin aktivointiohjeet

1. Tunnetut ongelmat ja rajoitukset
  2. ActiveSync -synkronointi Androidilla
    • HUOM! Joillain Lollipop-päivityksen (Android versiot 5.x) sisältävillä puhelimilla on ongelmia ActiveSync-synkronoinnin kanssa.
  3. ActiveSync -synkronointi iPhonella
    • HUOM! iPhonen iCloud-palvelun asetuksista kannattaa poistaa kalenteritapahtumien synkronointi pilveen (ja kontaktien, jos aktivoitu), koska yhtäaikainen synkronointi useampaan palveluun voi aiheuttaa ongelmia.
  4. ActiveSync -synkronointi Windows Phonella

Lisätietoja

• Ongelmatilanteissa ja kysymyksissä käänny ensisijaisesti yrityksenne pääkäyttäjän puoleen.