Laskun liitteet

Laskulle on mahdollista liittää halutut liitteet mukaan. Laskun liitteineen voi tulostaa suoraan järjestelmästä tai laskun liitteineen voi lähettää ValueFrame verkkolaskun kautta asiakkaalle. Lisäksi kannattaa varmistaa vastaanottaako käytössä oleva taloushallinnon järjestelmä laskun liitteet.

Liite oletuksena laskulle

Asiakkaan ja projektin laskutustiedoissa on mahdollista määritellä halutaanko oletuksena liite mukaan laskuille valitsemalla Asiakkaalle lähetetään laskuliite. Lisäksi voidaan valita mitkä aineistot tuodaan liitteelle oletuksena:

• Laskun kuva
  • Tuntierittely
  • Matkalaskuerittely
  • Matkakulujen liitetiedostot

Tiedot haetaan laskulle aina ensisijaisesti asiakkaan takaa, kuten esimerkiksi laskun osoitetiedot.

Liitteen lisääminen

Laskun teossa

Mikäli asiakkaalle tai projektille on merkitty laskutustiedoissa Asiakkaalle lähetetään laskuliite, näytetään laskun teon jälkeen näkymä, jossa voi valita liitteelle halutut tiedostot:

• Laskun kuva: ValueFramen laskun pdf-tuloste
  • Tuntierittely: valittavissa mukaan mikäli laskulla on laskutettu tuntiöitä
  • Matkalaskuerittely: valittavissa mukaan mikäli laskulla on laskutettu matkalaskuja
  • Kululaskujen liitteet: valittavissa mukaan mikäli laskutetuille matkalaskuille on lisätty kuitteja tai muita liitteitä

Tiedostoa klikkaamalla voi avata tiedoston esikatseltavaksi. Huom! Linkkiä ei näytetä mikäli esimerkiksi tuntierittelyä ei laskulle ole luotu.

Lisäksi liitteelle on mahdollista itse lisätä haluamia tiedostoja.

Tallennuksen jälkeen ValueFrame yhdistää kaikki valitut tiedostot yhdeksi pdf-tiedostoksi.

Laskuluettelon kautta

Laskuille on mahdollista lisätä liite myös laskuluettelon kautta klikkaamalla klemmari -kuvakkeesta. Näkymässä näytetään vastaavat tiedostot kuin laskun teon jälkeen. Lisäksi liitteelle on mahdollista lisätä myös omia tiedostoja.

Laskun liite

Mikäli laskulle on tallennettu liite, liitteen saa auki laskuluettelosta klikkaamalla Klemmari -kuvakkeesta. Mikäli liitteessä huomataan puutteita, voi sen poistaa kokonaan Roskakori -kuvakkeesta ja muodostaa uudelleen.