Hintaryhmät

Hintaryhmien lisääminen tapahtuu valikosta kohdasta Hinnasto – Hintaryhmät.

Jokainen käyttäjä on liitettävä hintaryhmään. Mikäli hintaryhmäkohtaiseen hinnoitteluun ei ole tarvetta, järjestelmässä on aina yksi perusryhmä johon käyttäjät liitetään.

Hintaryhmän lisääminen

Uusi hintaryhmä lisätään valitsemalla Hinnasto – Hintaryhmät. Näkymässä listataan olemassa olevat hintaryhmät ja alaosassa on mahdollisuus lisätä uusi.

Klikkaamalla henkilöt –linkistä näet ketkä käyttäjät on liitetty hintaryhmään.

Henkilön liittäminen hintaryhmään

Henkilö liitetään hintaryhmään valinnalla Henkilöstö – Henkilön tiedot – Hintaryhmä. Hintaryhmä voidaan vaihtaa voimassaoloajan mukaan.