Käytön aloittaminen

ValueFrame PSA on asiantuntija– ja projektiorganisaatioiden selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Ohjelman avulla voidaan hallinnoida kaikkia olennaisia asiantuntija- ja projektiorganisaation prosesseja.

Kirjautuminen ohjelmaan

ValueFrameen kirjaudutaan internet-selaimella osoitteessa http://yritys.valueframe.com/. Syötä käyttäjätunnus ja salasana, ja klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta. Ensimmäisellä käyttökerralla muista vaihtaa salasanasi valitsemalla käyttövalikosta Henkilöstö – Omat tiedot. Valitse välilehti Salasana ja vaihda salasanasi uuteen.

Huomautus

Muistathan, että hyvän salasanan pituus on vähintään 8 merkkiä ja sen tulisi sisältää sekä kirjaimia, että numeroita, mahdollisesti myös erikoismerkkejä. Kirjoittaessasi salasanan huomioithan, että isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä. Tiedonsiirto internetissä oman päätelaitteesi ja ValueFrame –palvelimen välillä on suojattu SSL-salauksen avulla. Salaus salakirjoittaa tietojensiirron siten, ettei ulkopuolinen pysty selvittämään sen sisältöä. Samaa SSL-salausta käytetään esim. pankkien verkko-maksupalveluiden turvaamiseen. Salauksen merkkinä selainohjelmasi oikeassa alareunassa on pieni lukon kuva.

Pääsivu

Järjestelmän käyttäminen alkaa yleensä pääsivulta, ellei yrityksessänne ole muuta sovittu. Pääsivu toimii sekä yrityksen sisäisen viestinnän välineenä, että henkilökohtaisena työpöytänäsi. Pääsivulla näkyvät esim. yrityksen tiedotteet, sinulle lähetetyt soittopyynnöt, kalenterin muistutukset neljä vuorokautta eteenpäin, projektien ja osaprojektien hälytykset, sekä järjestelmään tallentamasi muistilaput.

Koska järjestelmä on selainpohjainen, on useasta paikasta mahdollista siirtyä nopeasti linkin avulla toisaalle. Linkit on pääsääntöisesti merkitty sinisellä värillä. Siirtyminen linkin osoittamaan paikkaan tapahtuu linkkiä hiirellä klikaamalla. Esim. pääsivulla näkyvästä osaprojektin hälytyksestä päästään tällä tavalla siirtymään osaprojektin perustietoihin. Pääsivulle voidaan palata takaisin klikkaamalla logoa vasemmassa yläkulmassa.

Navigointi

Järjestelmässä liikutaan ensisijaisesti valikon avulla. Kukin valikon pääotsikko on jaettu alatasoon, joista varsinaisiin toimintoihin päästään siirtymään. Esimerkiksi asiakasrekisteriin pääset siirtymään klikkaamalla valikosta toimintoa Asiakkaat. Alla oleva kuva on esimerkki toimintovalikosta. Toimintovalikon sisältö määräytyy käyttöoikeuksiesi perusteella, joten toimintovalikkosi ei välttämättä ole täysin yhdenmukainen allaolevan kuvan kanssa

Käytön aloittaminen

Toimintovalikon yläkulmasta löyty Ohjeet -kuvake josta pääsee ValueFrame HELP -sivustolle.